Избери страна

Плати скапо – наплати скапо

190 ден

Драг читателу,

Љубовта има своја намена. Таа ти служи да се развиваш, да пораснеш и така да се приближиш до Бога. Но за многу луѓе денес воопшто не е лесно да откријат што е тоа што го љубат.

Во оваа книга се поместени дел од раговорите што ги водев со моите деца минатиов период на тема смисла, интерес и заинтересираност.
Напишани се така како што се правени, со минимални дотерувања од естеска природа.

Се надевам дека читајќи ги следните страници и ти ќе уживаш исто како и јас додека ја пишуав оваа книга.
Твојот,
Валентино

Категорија: