Избери страна

Лажгото, лузерот и педерот

190 ден

Постојат добри луѓе.

Тие имаат свест и создаваат убави нешта.

Но има и лоши луѓе.

Тие немаат свест и затоа ги уништуваат убавите нешта.

Оваа книга е резултат на искуството што го стекнав играјќи лоши игри со уште полоши луѓе. А играв со нив само затоа што не знаев дека се лоши.

Така играјќи, научив дека колку и да ја бакнувате жабата, таа никогаш нема да стане принц.

Научете се да ги разликувате жабите од принцовите.

Тоа ќе ви заштеди многу време, нерви и еден куп непотребни бакнежи.

Книга Лажгото, лузерот и педерот

ШИФРА 0002 Категорија:

Опис

Опис

Постојат добри луѓе.

Тие имаат свест и создаваат убави нешта.

Но има и лоши луѓе.

Тие немаат свест и затоа ги уништуваат убавите нешта.

Оваа книга е резултат на искуството што го стекнав играјќи лоши игри со уште полоши луѓе. А играв со нив само затоа што не знаев дека се лоши.

Така играјќи, научив дека колку и да ја бакнувате жабата, таа никогаш нема да стане принц.

Научете се да ги разликувате жабите од принцовите.

Тоа ќе ви заштеди многу време, нерви и еден куп непотребни бакнежи.

Книга Лажгото, лузерот и педерот