Избери страна

Дамата Домаќинката И Курвата

150 ден

Ова е книга за жени што треба да ја прочита секој маж

Ти можеш да научиш

Кои се правилата на љубовната игра

Каде се стапиците во љубовната игра

Како да си одбереш вистински партнер

Ти имаш прво

Да ја играш љубовната игра

Да избереш со кого ќе играш

Да избереш како ќе играш

И уште имаш право да бидеш

Дама Домаќинка Курва

И се друго што ќе посакаш,

кога ќе посакаш

и со кого ќе посакаш

ШИФРА 0003 Категорија: