Избери страна

25 златни закони на успехот

190 ден

Драг читателу,

Ова е трета книга од серијата „Разговори со моите деца.
На следните страници ќе прочиташ дел од содржините на разговорите што ги водев со моите деца на темата моќ. Напишани се во форма на дијалог, точно така како што се водени.

Oваа книга е длабоко интимна и затоа би сакал да ја доживееш како уметничко дело без претензии да наметнува универзални вистини. Сите текстови во неа се плод нa мојата моментална свест, лично искуство, набљудување и размислување.

Ќе бидам среќен ако содржината на оваа книга ти биде од корист.

Твојот,
Валентино

Категорија: