Јагода гел за орален секс

690.00 ден

Ммммм…. сакам уште! Еднаш штом ќе почнете да го користите Еро гелот, никогаш повеќе нема да сакате да прекинете! Овој гел го импресионирал секој што барал начин како да го претвори оралниот секс во слатко уживање. Дискретниот вкус, споен со опоен мирис на јагода, е толку неодолив, така што ниедна жена, нити маж не може да му одолее. Еро гелот ќе ги направи Вашите сензуални задоволства уште послатки!

  • докажан квалитет како медицински производ
  • производ подложен на редовна контрола на квалитет
  • Ph оптимизиран
  • овозможува долготрајно навлажнување
  • ефикасен е и со многу мала количина
  • компатибилен е за употреба со секаков вид на кондом
  • растворлив во вода и безмастен
  • идеален за орален секс
  • подложен е на редовни дерматолошки и клинички тестирања
  • произведен во Германија

Начин на употреба: Нанесете неколку капки гел на усните или на гениталните органи.

Количина: 50 мл.

Состав: AQUA (WATER), GLYCERIN, CAPRYLYL GLYCOL, POTASSIUM SORBATE, AROMA (FLAVOR), CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN), LACTIC ACID, SODIUM SACCHARIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) OIL, DEHYDROXANTHAN GUM, HYDROXYPROPYL GUAR, PROPYLENE GLYCOL, CERA ALBA, MENTHOL, MENTHA ARVENSIS LEAF OIL, PTYCHOPETALUM OLACOIDES BARK/ROOT EXTRACT, SODIUM BENZOATE, LIMONENE, CITRIC ACID, LINALOOL

Out of stock

SKU: 7339577511 Category:

Description

Јагода гел за орален секс

Јагода гел за орален секс.

Ароматизиран лубрикант со малина вкус 100 мл Ммммм…. сакам уште! Еднаш штом ќе почнете да го користите Lick It лубрикантот, никогаш повеќе нема да сакате да прекинете! Овој лубрикант го импресионирал секој што барал начин како да го претвори оралниот секс во слатко уживање. Дискретниот овошен вкус, споен со опоен мирис на малина, е толку неодолив, така што ниедна жена, нити маж не може да му одолее. Lick It ќе ги направи Вашите сензуални задоволства уште послатки!
Ммммм…. сакам уште! Еднаш штом ќе почнете да го користите Lick It лубрикантот, никогаш повеќе нема да сакате да прекинете! Овој лубрикант го импресионирал секој што барал начин како да го претвори оралниот секс во слатко уживање. Дискретниот овошен вкус, споен со опоен мирис на малина, е толку неодолив, така што ниедна жена, нити маж не може да му одолее. Lick It ќе ги направи Вашите сензуални задоволства уште послатки!
Ммммм…. сакам уште! Еднаш штом ќе почнете да го користите Lick It лубрикантот, никогаш повеќе нема да сакате да прекинете! Овој лубрикант го импресионирал секој што барал начин како да го претвори оралниот секс во слатко уживање. Дискретниот овошен вкус, споен со опоен мирис на малина, е толку неодолив, така што ниедна жена, нити маж не може да му одолее. Lick It ќе ги направи Вашите сензуални задоволства уште послатки!
Ммммм…. сакам уште! Еднаш штом ќе почнете да го користите Lick It лубрикантот, никогаш повеќе нема да сакате да прекинете! Овој лубрикант го импресионирал секој што барал начин како да го претвори оралниот секс во слатко уживање. Дискретниот овошен вкус, споен со опоен мирис на малина, е толку неодолив, така што ниедна жена, нити маж не може да му одолее. Lick It ќе ги направи Вашите сензуални задоволства уште послатки!
Ммммм…. сакам уште! Еднаш штом ќе почнете да го користите Lick It лубрикантот, никогаш повеќе нема да сакате да прекинете! Овој лубрикант го импресионирал секој што барал начин како да го претвори оралниот секс во слатко уживање. Дискретниот овошен вкус, споен со опоен мирис на малина, е толку неодолив, така што ниедна жена, нити маж не може да му одолее. Lick It ќе ги направи Вашите сензуални задоволства уште послатки!
Ммммм…. сакам уште! Еднаш штом ќе почнете да го користите Lick It лубрикантот, никогаш повеќе нема да сакате да прекинете! Овој лубрикант го импресионирал секој што барал начин како да го претвори оралниот секс во слатко уживање. Дискретниот овошен вкус, споен со опоен мирис на малина, е толку неодолив, така што ниедна жена, нити маж не може да му одолее. Lick It ќе ги направи Вашите сензуални задоволства уште послатки!
Ммммм…. сакам уште! Еднаш штом ќе почнете да го користите Lick It лубрикантот, никогаш повеќе нема да сакате да прекинете! Овој лубрикант го импресионирал секој што барал начин како да го претвори оралниот секс во слатко уживање. Дискретниот овошен вкус, споен со опоен мирис на малина, е толку неодолив, така што ниедна жена, нити маж не може да му одолее. Lick It ќе ги направи Вашите сензуални задоволства уште послатки!
Ммммм…. сакам уште! Еднаш штом ќе почнете да го користите Lick It лубрикантот, никогаш повеќе нема да сакате да прекинете! Овој лубрикант го импресионирал секој што барал начин како да го претвори оралниот секс во слатко уживање. Дискретниот овошен вкус, споен со опоен мирис на малина, е толку неодолив, така што ниедна жена, нити маж не може да му одолее. Lick It ќе ги направи Вашите сензуални задоволства уште послатки!

Вршиме дискрета достава

Безбедно on line плаќање со картичка преку системот CASYS

Политика на приватност

Additional information

Weight 0.1 kg