Ултра Мек Реалистичен Вибратор Ураган направен од Клон Кожа – Миро

690.00 ден

Со неговиот изглед и ултра реални детални текстури овој вибратор совршено репродуцира вистински пенис.
Супер силните вибрации со прилагодлива брзина ќе ви создадат интензивно задоволство. Вибраторот е идеален за играње соло и подеднакво одличен за време на предиграта.
Користен е револуционерен материјал што значи револуција во реализмот и совршено симулира вистинска кожа.

Материјал: Сајбер-кожа

Боја: Месо

Големина: 22/5 cm. / 4,2 cm.

Вибрации: Повеќебрзински

Батерија: 2xAAA

Out of stock