Туш цевка за чистење на аналниот отвор

1,490.00 ден

Туш цевка за чистење на аналниот отвор. Се навртува директно на тушот од чешма.

Должина: 45см

Материјал: ПВЦ пластика

SKU: CN-511454417 Category: