Sale!

“Стреп он” со Вибрација за Жени

1,590.00 ден

Боја: Бела (Кожа Боја)

Материјал: Меко TPE

Должина: 16 см

Должина на употребливиот дел: 16 см

Дебелина: 4,2 см

Напојување:  АА батерии

Out of stock