Стреп он протеза за жени

1,590.00 ден

Боја: Бела (кожа боја)

Материјал: Мек TPE материјал

Должина: 17 см

Должина на употребливиот дел: 17 см

Дебелина: 3.5 см

Напојување:  АА батерии

Out of stock