Стреп он појас и дилдо (стреп он појасот е компатибилен со било кое дилдо)

2,490.00 ден

Стреп он појас со два прстени и дилдо во комплет. Појасот е универзален што значи дека може да се прилагоди на било која широчина и да се припие за вашето тело совршено. Доаѓа со два силиконски прстени со различни димензии за вметнување на дилда и играчки.

Материјал: Пвц/Полиамид

Боја на коланот: Црна

Боја на дилдото: Телесна

Должина: 18 см.

Употреблива должина: 12.5см.

Дијаметар: 3,6 см.

Материјал: ПВЦ

Out of stock

Additional information

Weight 0.41 kg