Стаклена анална бројаница

390.00 ден

Во потрага сте по несекојдневно искуство? Токму оваа стаклена, aнална бројаница Ве воведува во нови хоризонти на аналните уживања. Фантастично искуство за почетници, како искусни кои сакаат да експериментираат.  Бројаницата завршува со сигурносна алка која ќе ви обезбеди безбедна игра и непречено извлекување на бројаницата. Совршен подарок за љубената! Задолжително користете лубрикант на водена база за да не чувствувате непријатност при аналната игра. Се чисти лесно, со вода и благ сапун.

Боја: Прозирна

Должина: 23 см.

Дијаметар: 2,5 см.

Материјал: Стакло

Additional information

Weight 0.2 kg