Sale!

Силиконски вибратор со стимулатор направен од силикон

890.00 ден

Боја: Виолетова

Материјал: Силикон

Должина: 20,5 см

Должина на употребливиот дел: 10,5 см

Дебелина: 3 см

Напојување:  ААА батерии