Силиконски вибратор со стимулатор за клиторис

990.00 ден

Боја: Виолетова

Материјал: Силикон

Должина: 19 см

Должина на употребливиот дел: 10 см

Дебелина: 2,6 см

Напојување:  ААА батерии