Силиконски бат плаг со вибрација 12 x 3.5 cm.

1,590.00 ден

Боја: Црна 

Должина : 12 см.

 Дијаметар: 3.5 cm.

Материјал : Силикон 

Употреблива должина: 10 см.

Out of stock

SKU: LX-LV2601 Category: