Сет Медицинска сестра – Големина: Универзална, Боја: Бела

290.00 ден

Секси сет, изработен од нежен материјал, кој дискретно ги открива жешките точки од целото тело.

Големина: Универзална

Боја: Бела

Out of stock

SKU: BH05267 Category:

Additional information

Weight 0.07 kg