Секси чорапи

240.00 ден

Секси чорапи, изработени од мека ситна мрежа, кое дискретно ги открива жешките точки од целото тело. Тангата не е вклучена во комплетот. Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиамид

Out of stock

Additional information

Weight 0.1 kg