Секси чорапи

240.00 ден

Оваа колекција е примамлива и заводлива палета на чорапи за тело. Секој од нив е низа од различни дезени беспрекорно испреплетени, изработени со одлични детали и сложени дизајни кои ги подобруваат облините и контурите на телото.  Изработени од мека ситна мрежа, кое дискретно ги открива жешките точки од целото тело. Тангата не е вклучена во комплетот. Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиамид

SKU: YL-4098 Category:

Additional information

Weight 0.1 kg