Секси фустан – Големина: S-M, Боја: Црна

490.00 ден

Секси фустан, изработен од нежен материјал, кој дискретно ги открива жешките точки од целото тело.

Големина: S-M

Боја: Црна

Out of stock

SKU: BH05208 Category:

Additional information

Weight 0.07 kg