Секси фустан – Големина: Универзална

490.00 ден

Секси фустан, изработен од нежен материјал, кој дискретно ги открива жешките точки од целото тело.  Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Additional information

Weight 0.07 kg