Секси фишнет

390.00 ден

Секси фишнет, изработен од мрежест материјал.  Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиамид

Големина: Универзална

SKU: VQ-HD005 Category: