Секси фишнет

290.00 ден

Секси фишнет, изработен од мека ситна мрежа, кое дискретно ги открива жешките точки од целото тело. Тангата не е вклучена во комплетот. Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиамид

SKU: YL-70155 Category:

Additional information

Weight 0.15 kg