Секси танга – Црна и Црвена боја

240.00 ден

Секси танга, изработена од нежен материјал, кој дискретно ги открива жешките точки од целото тело.  Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиамид

Out of stock

SKU: WN-100xx Category:

Description

Additional information

Weight 0.05 kg