Секси танга – Црна и црвена боја

260.00 ден

Секси танга, изработена од нежен материјал, овозможува богато да ја разубави љубовната фантазија. Дискретно ги покрива, а страстно ги открива жешките точки  Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиамид