Секси танга – црна боја

120.00 ден

Секси танга, изработена од нежен материјал.  Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиамид

Out of stock

SKU: WN-1005 Category:

Additional information

Weight 0.05 kg