Секси танга – Црна боја

240.00 ден

Секси танга, изработена од нежен материјал со цветчиња,  кој дискретно ги открива жешките точки од целото тело.  Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиамид