Секси танга – Црна боја

240.00 ден

Секси танга, изработена од нежен материјал. Дискретно ги покрива, а страстно ги открива жешките точки. Изработена од нежен материјал.  Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиамид

Out of stock

SKU: WN-1049 Category: