Секси танга со украс – Црна и црвена боја

260.00 ден

Секси танга, изработена од нежен материјал, богато ја разубавува љубовната фантазија. Дискретно ги покрива, а страстно ги открива жешките точки.  Украсот дополнително ја краси целата слика. Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиамид

SKU: WN-1039 Category: