Секси танга со Отвор – Црна и црвена боја

190.00 ден

Секси танга со отвор, овозможува да се разбуди љубовната фантазија. Дискретно ги покрива, а страстно ги открива жешките точки. Изработена од нежен материјал.  Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиамид

SKU: WN-1051 Category: