Секси танга со отвор – Црвена и Црна боја

190.00 ден

 

Секси танга, изработена од нежен материјал, кој дискретно ги открива жешките точки од целото тело.  Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиамид

SKU: WN-1019 Category:

Additional information

Weight 0.05 kg