Секси танга со Отвор и со Украс – Црна, и Бела боја

240.00 ден

Секси танга со отвор и со украс, богато ја разубавува љубовната фантазија. Танга која дискретно ги покрива, а страстно ги открива жешките точки.  Украсот дополнително ја краси целата приказна. Изработена е од нежен материјал. Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиамид