Секси танга со отвор и Бисерчиња – Црна и црвена боја

240.00 ден

Секси танга со отвор и Бисерчиња, овозможува нежно допирање и стимулирање на клиторисот. Ја разбудува страста и ја потикнува фантазијата. Изработена од нежен материјал, кој дискретно ги открива жешките точки од целото тело.  Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиамид

SKU: WN-1050 Category: