Секси танга со врвки – Црна и црвена боја

240.00 ден

Секси танга, изработена од нежен материјал. Дискретно ги покрива, а страстно ги открива жешките точки. Изработена од нежен материјал.  Величината може да се подесува со врвките.

Величина: Се подесува со врвките

Материјал: Полиамид

Out of stock

SKU: WN-1046 Category: