Секси танга со висулче бисерче – Црна, бела и црвена боја

260.00 ден

Секси танга, изработена од нежен материјал, овозможува богато да ја разубави љубовната фантазија. Танга која дискретно ги покрива, а страстно ги открива жешките точки.  Висулчето со бисерче дополнително ја краси целата слика. Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиамид

 

SKU: WN-1037 Category: