Секси танга Пеперуга со Бисерчиња и со Отвор – Црна, Бела и Црвена боја

240.00 ден

Секси танга со отвор и Бисерчиња, кој нежно го допираат и стимулираат клиторисот. Танга која ја разбудува страста и ја потикнува фантазијата. Изработена од нежен материјал, кој дискретно ги открива жешките точки од целото тело.  Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиамид

Out of stock

SKU: WN-1038 Category: