Секси танга Пеперуга со бисерче – Црна, бела и црвена боја

190.00 ден

Секси танга, изработена од нежен материјал врвки, овозможува богато да ја разубави љубовната фантазија. Танга која дискретно ги покрива, а страстно ги открива жешките точки.  Висулчето со бисерче дополнително ја краси целата слика. Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиамид

SKU: WN-1034 Category: