Секси сет со циркони

390.00 ден

Секси сет, изработен од мрежест материјал, кој дискретно ги открива жешките точки од целото тело.  Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиамид

Out of stock

SKU: 1161-200 Category: