Секси свилени чорапи со Силиконска Лента

240.00 ден

Секси чорапи , изработен од мрежест материјал, кој дискретно ги открива жешките точки од целото тело. Има чипкаста лента која овозможува чорапот самостојно да стои. Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиамид

Големина: Универзална

Бои: Црна, Црвена и Бела

SKU: BH0001 Category: