Секси неглиже

590.00 ден

Секси неглиже, изработено од нежен материјал, кој дискретно ги открива жешките точки од целото тело.  Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Out of stock

Additional information

Weight 0.15 kg