Секси горен дел – Големина: Универзална, Боја: Црна

290.00 ден

Секси горен дел, изработен од нежен материјал, кој дискретно ги открива жешките точки од целото тело.

Големина: Универзална

Боја: Црна

Out of stock

SKU: BH05258 Category:

Additional information

Weight 0.05 kg