Секси гаќи – црно-црвени и целосно црни

240.00 ден

Секси гаќи, изработени од нежен материјал.  Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиамид

Additional information

Weight 0.01 kg