Sale!

Секси гаќи – Црно-црвена боја

190.00 ден

Секси гаќи, изработени од нежен материјал, кој дискретно ги открива жешките точки од целото тело.  Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиамид