Секси гаќи црна боја

190.00 ден

Секси танга, изработена од нежен материјал.  Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиамид

SKU: WN1028 Category:

Additional information

Weight 0.01 kg