Секси гаќи – Црна боја

240.00 ден

Секси гаќи, изработени од нежен материјал, кој дискретно ги открива жешките точки од целото тело.  Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Материјал: Полиамид

Additional information

Weight 0.05 kg