Секси боди со отвор на задникот – Боја:Бела

290.00 ден

Секси боди, изработено од нежен материјал, кој дискретно ги открива жешките точки од целото тело.  Величината е универзална (One Size) така што без проблем би одговарала на повеќето жени.

Боја: Црна, црвена и бела

Out of stock

SKU: BH05115 Category: