Sale!

Само кај нас “Стреп он” протеза за Жени со Стимулатор за Клиторис

1,790.00 ден

Боја: Виолетова

Материјал: Силикон

Должина: 15,5 см

Должина на употребливиот дел: 15,5 см

Дебелина: 3,5 см

Напојување:  АА батерии