Sale!

Реалистичен вибратор на дување

1,290.00 ден

Боја: Бела (Телесна)

Материјал: мек TPR материја

Должина: 20 см

Должина на употребливиот дел: 15 см.

Дијаметар: 4,5 см.

Напојување: AA батеии