Sale!

Растеглива силиконска навлака за пенис со вибрации

890.00 ден

Супер растеглива силиконска навлака за пенис.

Должина во мирна состојба: 14 цм.

Должина во оптегната состојва: 18 цм.

Ширина: 4 цм.

Навлаката е исклучително растеглива. Додава на должината на пенисот 3 цм.

SKU: YQ-CM-431 Category: