Раскошен Секси Црн Фустан со Танга гакички- Големина (растегливо од M до L)

490.00 ден

Секси фустан, изработен од нежен материјал, кој дискретно ги открива жешките точки од целото тело.

Големина: растегливо од  (M до L)

Боја: Црна