Пумпа за пенис со барометар

1,990.00 ден

Погледнете неколку видео клипови за тоа како работи и како се користи вакум пумпата.

https://www.youtube.com/watch?v=amkbValo7lY

SKU: CN-252302091 Category:

Additional information

Weight 0.5 kg