Провокативно Секси Боди со Отвори на Градите и Меѓу Нозете – Боја – (Сина и Црна): Големина – (растегливо од М до L)

490.00 ден

 

Секси боди, изработено од нежен материјал, кое дискретно ги открива жешките точки од целото тело.

Големина: растегливо од  М до L

Боја: Црна  и Сина